O podjetju

Transport Peinkiher

Transport in logistika Peinkiher s.p. je zasebno podjetje v lasti Peinkiher Marjana, samostojnega podjetnika. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1976 in tako že vrsto let uspešno posluje na področju raznih prevozov po Sloveniji in v tujini, kar pa je tudi osrednja dejavnost podjetja. Sicer se podjetje ukvarja še s posredovanjem prevozov in varnostnim svetovanjem, za katero si je pridobilo ADR standard, ki postavlja določila o prevozu nevarnih snovi.

V podjetju je ob lastniku in direktorju podjetja zaposlenih enajst ljudi, ki vršijo predvsem prevoze v mednarodnem prometu po Evropi in tudi izven nje. Transport Peinkiher ima v lasti 9 tovornih vozil z različnimi lastnostmi. Najpogostejše relacije so v države: Nemčija, Avstrija, Nizozemska, Belgija, Madžarska, Češka, Velika Britanija,… Vselej pa je na razpolago eno tovorno vozilo za prevoze po Sloveniji. Podjetje opravlja med drugimi tudi prevoze nevarnih snovi, gotovih izdelkov. Imamo vpeljan sistem menjalnih kesonov (na kesonih lahko tudi skladiščimo).

 

 

Cilj podjetja je zvišati kakovost storitev in celotnega poslovanja, kar pomeni tako logistike kot primarne dejavnosti, kot tudi posredovanja prevozov in svetovanja, ki se v podjetju odražata kot nekakšna stranska procesa. V podjetju so tudi ekološko osveščeni, zato kar se le da strmijo k okolju prijaznemu voznemu parku in izvajanju dejavnosti. V načrtu imajo tudi posodobitev in širitev voznega parka s tako imenovanimi ekološkimi vozili. Za samo operativno dejavnost podjetja pa načrtujejo zamenjavo informacijske tehnologije – računalnikov in ostalega. Za rešitev problema pri manjših pošiljkah in dostavi do strank, imajo v načrtu tudi izgradnjo manjšega skladišča za začasno skladiščenje, kar bi poenostavilo delo in tudi znižalo stroške poslovanja.

V LETU 2004 SMO TUDI DOBILI DOVOLJENJE OD MINISTERSTVA ZA OKOLJE ZA PREVOZ ODPADKOV IN NEVARNIH ODPADKOV.ŠT. 90.021

SMO TUDI V PRIPRAVI ISO STANDARDA.


Peinkiher Transport
vedno z vami na poti!


Kontaktirajte nas